Kim Kardashian thotë se ndihet “shumë mirë” kur ajo “nuk hanë në mënyrë zyrtare”.

Trashëgimtarja e pasur ka thënë se kjo gjë i jep mirëbesim më të mëdh dhe e bën atë më komode në ngrënien e ushqimit të saj të preferuar.

“Prindërit na kanë mësuar kështu dhe mendoj se është një formë shumë e mirë. Nuk keni presion së si dukeni dhe mendoj se edhe ngopeni më mirë”, tha Kim.

“Kam celulit. Çka atëherë! Kurrë nuk synoj të jem përfekte”, ka thënë ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here