Kim Kardashian ka insistuar përsëri që ajo asnjëherë nuk ka bërë operim hundën derisa ka shpjeguar se “tiparet e vërteta” të fytyrës së saj erdhën pas lindjes së North dhe Saint

Kim (38) ka mohuar se ka pasur intervenim rinoplastik derisa ka bërë makijaxh me grimerin e saj shqiptar, Mario Dedivanovic për “The Master Class” në Los Angeles gjatë vikendit.

Ylli ka theksuar se ajo “kurrë” nuk ka pasur intervenim në hundë, pavarësisht se të gjithë mendojnë se ajo ka pasur.Kim ka shpjeguar se “tiparet e vërteta” të saj erdhën pasi lindi fëmijët, por ajo ka pranuar që shtatzënia kishte bërë që hunda e saj të duket më e madhe se në fotot e saj të para. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here