Greta Stanica modele që pati mjaft suksese në 2010 , si sukses i saj ishte pjesëmarrja në emisionin më të shikuar dhe më të pëlqyer “Unë jam top model” i realizuar nga RTV21.

Rruga ime ka shumë kilometra , fundi saj nuk shihet asnjëherë pra nuk do ndalem asnjëherë çdo herë do sjell risi në fushën e modës, nuk jam sezonale jam e përhershme , qëndruese dhe e pa dorzueshme, forcën ma dha publiku dhe forcën që ma dhanë nuk do e gjuaj poshtë por do e ruaj dhe do e bashkoj me forcën time dhe do ec vetëm përpara duke ju sjellë të reja” thotë Greta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here