Ka shpërthyer në zemërim e të shara kundër “Top Fest” me të mësuar që kënga e saj nuk u kualifikua në gjysëm finale.

Këngëtarja Kieda Budini, e pakënaqur me vlerësimin deklaron se për të hyrë në finale duhet t’u japësh para organizatorëve.

“E çuditshme sesi kjo këngë u konsiderua si një nga këngët më të bukura të “Top Fest” dhe nuk u kualifikua as në gjysëm finale.

Popull i dashur askush nuk ju pyet se çfarë ju pëlqen ju. Ata që janë aty brenda bëjnë si të duan vetë. Duhet të japim ndonjë dymijë euroshe për t’u kualifikuar. Nuk kam turp fare ta them.

Në fakt nuk duhet heshtur me gjithë këto pisllëqe që po bëhen jo vetëm me këtë këngë, por edhe me shumë këngë të tjera që nuk janë kualifikuar. Meqë këngëtarët e tjerë heshtin se gjoja nuk iu intereson të flasin kështu, mua nuk më intereson”, – shkruan Kieda Budini në një status të saj në FB. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here