Nicole KidmanKidman ka dalë para parlamentarëve në Kongresin Amerikan gjatë të mërkurës, në përpjekje për të parandaluar dhunën kundër femrave rreth e qark botës.

Ylli i filmit “Moulin Rouge”, e cila është ambasadore e vullnetit të mirë për Fondin për Zhvillim të Femrave në KB, ka ngritur këtë shqetësim gjatë një fjalimi në kongresin amerikan në Washington, D.C.

Aktorja ka thënë se dhuna ndaj femrave është ‘mbase shkelja më sistematike dhe më e shtrirë në botë e të drejtave të njeriut’, para se të pranojë.

“Unë nuk jam një eksperte, dhe këtë që them e mbështes në njerëzit që kam takuar për të shqyrtuar këto raste”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here