Kida e kalon kohën në parking Këngëtarja Kida, i ka mbushur 18 vjeç dhe po e shijon famën që i ka ardhur furishëm.

Këngëtarja u zbulua rastësisht dhe arriti që të bëhet një nga më të kërkuarat e tregut muzikor, shkrua “Kosovarja”.

Këngëtarja jeton në një banesë në Prishtinë bashkë me familjen. Ajo me raste bënë foto edhe në parking.

Të kalosh kohë në parking duke u fotografuar….

Si do që të jetë, Kida nuk është e vetmja që fotografohet parkingjeve, pasi këtë e bëjnë edhe fotografët tanë, shkruan “Kosovarja”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here