Tri këngëtaret e Kosovës, Nora Istrefi, Zanfina Ismajli dhe Fjolla Krasniqi, përpos që janë të njohura në publik, ato i bashkon edhe një fakt tjetër

Të tria kanë qenë shoqe të klasës. Madje, Nora dhe Fjolla kanë banuar edhe në të njëjtën lagje në “Dardani”, shkruan “Kosovarja”.

Për derisa Nora dhe Zanfina vazhdojnë të janë aktive me projektet e tyre muzikore, këngëtarja Fjolla Krasniqi prej vitesh është larguar tërësisht nga skena muzikore.22 23 24 25

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here