Këto janë vajzat e Genës Përveç suksesit në muzikë, ai është edhe një baba i përkushtuar.

Gena është baba i dy vajzave, Nasiola dhe Helga, të cilat tashmë janë rritur.Ajo që bie në sy është se vajzat e Genës janë shumë të bukura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here