Po bëhen më shumë se 10 vite që kur përmes kompeticione të ndryshme muzikore jemi njoftuar me Flaka Krelanin.

Një vajzë e thjeshtë, me një kapacitet të madh të zëri, një rebele e kohës, e mbi të gjitha shumë simpatike dhe energjike.

Ndër vite ishte vokali i saj ai i cili e ngriti lartë atë por të kthehemi në kohë dhe të shikojmë disa prej imazheve të artistes dhe do të vërejmë ndryshime mjaft të mëdha apo drastike që kanë ndodhur në fizikun e saj.

Ndryshimet dallohen nga hunda e cila sot është më e rafinuar dhe më e drejtë. Janë vetullat e saj që kanë pësuar një ngritje në krahasim me ato që ishin para disa viteve. Buzët e saja nuk janë ato natyrale që i shikoni në foto, por janë të fryera dhe kjo është evidente.

Por këto që po i themi janë bërë krejtësisht normale sidomos për ata njerëz të showbizz-it apo ekranit televiziv. Edhe Flaka nuk mundi ti rrezistojë kësaj ‘tornadoje” globale. /Prive/0 9 99

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here