Këta janë fëmijët dhe gruaja e Alaudin HamititPërtej asaj që e shohim në ekran, ai është edhe një person tejet pozitiv në jetë, një njeri me kulturë dhe një bashkëshort e baba ideal, shkruan “Kosovarja”.

Alaudin Hamiti, i njohur prej vitesh përmes ekranit, realizon një nga emisionet më gjithëpërfshirëse në vend, “N.I.N”-in, në “Klan “Kosova”.

Ai asnjëherë nuk ka shfaqur dëshirë të papërmbajtshme për ta publikuar e fokusuar vëmendjen tek jeta e tij private, ndonëse ajo është përfolur disa herë.

Këta janë fëmijët dhe gruaja e Alaudin HamititAlaudini është i martuar me Yllken dhe kanë tre fëmijë, dy djem binjakë që janë të apasionuat pas futbollit dhe një vajzë shumë simpatike, shkruan “Kosovarja”.Ju njohim me familjen e Alaudin Hamitit .

Këta janë fëmijët dhe gruaja e Alaudin Hamitit

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here