Kështu u prit Andi Bajgora sot në shkollën e tijPërkrahje për yllin e filmit ‘’SHOK’’, vetëm sa ka filluar.Kjo përkrahje është vërejtur kur Andi është bashkuar sot me shoqërinë e tij në shkollën në të cilën ai vijon mësimet .

Përmes disa mbishkrimeve ata kanë arritur që t’i ofrojn Andit, dashurinë dhe ngrohtësinë më të madhe. Poashtu Andi ka ofruar autografe për shoqërinë, në disa punime arti ku është portretizuar fytyra e tij në ‘’Oscar’’, transmeton Indeksonline

Edhe pse filmi ‘’SHOK’’ nuk doli fitues nga kompeticioni ata kanë arritur të ngrohin çdo zemër shqiptare me gjithë suksesin e shkuarjes së tyre në Las Vegas apo në ‘’Oscar 2016’’.

Kështu u prit Andi Bajgora sot në shkollën e tij

Kështu u prit Andi Bajgora sot në shkollën e tij

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here