Kim Kardashian ka treguar se është një femër tepër seksi derisa është shfaqur e tillë gjatë udhëtimit të saj për drektë tek motra, Kortney

Ato e konsiderojnë restorantin Carousel si një restorant të favorizuar të tyre që nga fëmijëria.

E pikërisht Kourtney dhe Kim e kanë zgjedhur atë restorant për të ngrenë drekë sot.

Por, media janë befasuar me veshjen e Kim e cila pak i kishte lënë vend imagjinatës derisa i janë dukur thithkat e gjinjve në këtë dalje në publik.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/keshtu-shkon-ne-dreke-te-motra-kim-kardashian-627554/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here