Bukuroshja kosovare Kështjella Pepshi do të luaj në një film francez me titull “Le fin au debut dy dicttionnaire”, që po punohet nga regjisori A. Balmes.

Në një intervistë për gazetën “Bota Sot”, Kështjella ka thënë se sukseset e saj ja dedikon familjes.

“Çdo kurorë e bukurisë, apo çdo çmim tjetër nuk do të kishte peshën e duhur, po të mos lidhje me popullin tim, me dashurinë ndaj Atdheut tim dhe më në fund me afirmimin e vlerave të mrekullueshme kulturore mbarëshqiptare”, ka thënë për gazetën, Pepshi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here