Nuk është e thënë se në Stella McCartney të bienin në sy vetëm Kate Moss dhe Jamie Hince.

Nuk mbetet pas tyre as Rihanna e njohur si protagoniste në çdo eveniment ku shkel, sa për performancat në skenë aq edhe për look-un e larmishëm dhe mënyrën e veshjes. Këngëtarja amerikane është shfaqur në javën e modës në Londër me një veshje interesante.

Nga fotoja mund të duket qartë se pse Rihanna ka bërë që shumë meshkuj e femra të kthejnë kokën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here