KENI vjen me projektin më të ri “Nuk t`lo”Keni ka publikuar projektin e tij më të ri i cili quhet “Nuk T`lo”.Kënga është realizuar ne “TEMPO STUDIO” që është studio e vet artistit.

Muzikën e të cilit e ka punuar Edon Nuredini ( CRUELP ).Ndersa teksti dhe melodija e kenges eshte punuar nga Keni.Për video klipin është përkujdesur dhe realizuar nga Besart Bega .

Reperi Ferizajas Kenan Nuredini i njohur më hërët me emrin e tij artistik K-Style që nga ky projekt ka bërë ndryshimin e nofkës nga “K-Style” në “KENI”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here