Ishte më e dashura e publikut, por tani një kohë të gjatë nuk është duke u shfaqur në publik.Këngëtare e njohur, zë shumë i dëgjuar, artiste dhe personalitet i veçantë. Flasim për Jehona Sopin, e cila ndonëse me të gjitha elementet për të qenë edhe më tej në top listën e këngëtareve më të dëgjuara, Johona po rri larg nga muzika.

Madje, Jehona Sopi po rri larg edhe nga jeta publike. Këngëtarja shihet për të mos thënë fare në lokale, a vende me shumë njerëz.

Por, ja si duket ajo sot në një fotografi ku shihet bashkë me Vesa Lumën dhe Mentor Hazirin:

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here