Këngëtarja turke këndon këngën “Të ka lali shpirt” Muzika shqipe dhe ritmi që ajo jep, po del të jetë shumë e pëlqyer nga të gjithë. Këngët e artisteve shqiptar kanë marrë hovin e madh jashtë kufijve shqiptar.

Kënga “Të ka lali shpirt” e cila vite më parë ishte ajo që ndezte çdo atmosferë tani po këndohet edhe ne Turqi nga një këngëtare turke.

Këngëtarja Linet e ka kënduar mjaft bukur këngën, gjë qe ka bërë tërë publikun shumë entuziast.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here