Një ndër këngëtaret e reja greke më të njohura e cila prezantohej si latine, në fakt është me origjinë shqiptare.

Zbulimi u bë gjatë një emisioni në televizionin Mega. Eleni Furiera, e cila njihet nga grekët si këngëtare me origjinë amerikano-latine, rezulton se është minoritare nga Shqipëria.

Në emisionin Super Star, një gazetar investigativ vërtetoi se dokumentet origjinale të Furieres tregojnë se është minoritare nga Shqipëria dhe ndërroi emrin e saj per të qene më tërheqëse

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here