Këngëtaret tona vazhdimisht kanë tendencë për ti kopjuar ato ndërkombëtaret. Ndonëse çdo kush mund ta ketë një pikë referimi për ta bazuar stilin, rastet kur VIP-at tanë po kopjonë, disi po bëhet monotone dhe bezdisshme.

Dafina Zeqiri dhe Nora Istrefi, e kanë primatin e të parave sa i përket kopjimeve dhe ato nuk hezitojnë ta bëjnë këtë vazhdimisht. Çfarëdo ndryshimi në stil, flokë, grim që bën Rihanna aty menjëherë e kemi Daffyn, e këtë e ka dëshmuar shumë kohëve të fundit.

E njëjta gjë vlen edhe me Norën, e cila deri më tani është munduar vazhdimisht ti shkoj për gjurmë, Beyonce, Rihanna , dhe së fundmi edhe këngëtares Cassie, me stilin e ri të flokëve.

Në listën e gjatë gjenden edhe, Tuna, së fundmi edhe Genta Ismajli, e shumë e shumë të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here