Kënga e filmit "Avatar" Në televizionin amerikan “Fox” u transmetua nata finale e spektaklit televiziv “You Can Dance” (“Ti mund të kërcesh”).

Ishin të pranishme edhe këngëtaret Jennifer Lopez dhe Leona Lewis për t’u dhënë zemër pjesëmarrësve.Atë natë Leona Lewis këndoi këngën e filmit “Avatar” “I See You”, duke marrë shumë duartrokitje nga shikuesit.

Në fund, 20-vjeçarja Russel Ferguson u shpall fituese e çmimit të parë me një vlerë prej 250 mijë dollarësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here