Ermali një djalosh i rritur me shumë dashuri në familje artistësh, gjithashtu edhe Roberti u rritë në një atmosferë të tillë, ata të dy i lidh shumë çka në mes vete5

Nuk është veç muzika që i bashkon këta dy këngëtar por ata janë më shumë se aq dy miq shumë të mirë. Ermali para pak ditësh ka publiku një fotografi të vajzës Bunës.

Nga shumë komente të ndjekësve aty e shohim edhe një koment të Robertit ku e ka pyetur Ermalin ‘Ku osht dhombiri’ se për kë ka patur fjalën nuk e dimë po sigurisht miqësia e tyre ka edhe këtë hapësirë humori dhe emërtimesh.4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here