Kelly Rowland në video klipin e saj të fundit “Lay it on” është me të vërtetë  e pa rezistueshme. Seksi zë dhe lëvizje të cilat nuk besoj se mund të lënë dikë indiferent. 

Për të gjithë që nuk e dine, Kelly është model, këngëtare dhe udhëheqëse e një emisioni televiziv. Si duket këngëtarja e njohur ka prirje për më shumë sfera.

Shumica e adhuruesve të saj kanë shprehur dëshirë që një ditë të aktroj në ndonjë film, që nuk është ide e keqe.

Këngën që është realizimi I saj I fundit është bashkëpunim me Big Sean dhe është pjesë e albumit të saj të ri “Here I am”. Shpresojmë se do të ju pëlqen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here