Këngëtarja Kelly Rowland e ka një dëshirë të veçantë. Ajo dëshiron të jetë kujdestarja e bebes së Beyonce. Ajo e ka shprehur këtë dëshirë publikisht.

Në intervistë për “Marie Claire”, Rowland është pyetur se a do të bëhej kujdestare e familjes së Jay-Z.

“Po, do ta bëja këtë punë dhe pa asnjë problem”, ka thënë ajo. “Unë i dua fëmijët, por kur mendoj se një person mund të rritet brenda meje, kjo me duket e çuditshme. Do ia ndërroja pelenat pa probleme bebes së Beyonces”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here