Kelly e përkushtuar ndaj muzikësClarkson iu ka premtuar fansave se këngët e reja të saj do të jenë më ndryshe se materiali i kaluar.

Këngëtarja thotë se ajo tashmë ka filluar punën në albumin e saj të ri, i cili është inspiruar nga rokerët e grupeve Muse dhe Garbage.

“Ne tashmë jemi duke punuar në këtë, por mbase nuk do të dalë deri në çerekun e katërt të vitit të ardhshëm, rreth Krishtlindjeve të vitit të ardhshëm.

Nuk di ç’të them, është si një album në mes të Garbage-pop-Muse. Është disi më ndryshe”, ka thënë këngëtarja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here