Shiu në Londër nuk arriti ta heq buzëqeshjen e dukeshës, përderisa me bashkëshorti e saj Vilijam ecte në qilimin e kuq deri te salla në të cilën për herë të parë u shfaq premiera e filmit “War horse”.

Realizimi i fundit i Stiven Spilbert shkaktoi paraqitjen e çiftit më të dëshiruar në botë, posaçërisht e bukura Kejt e cila shkëlqente në fustanin e saj elegant.

Filmi është xhiruar me ndihmën dhe përtharjen “Fondacioni i princ Vilijamit dhe princit Heri” ndërsa regjisori Stiven shprehi kënaqësi të madhe që anëtarët e familjes mbretërore u paraqitën në premierën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here