Keira Knightley ka bërë një sesion fotografik për botimin e marsit të revistës, GQ.

Aktorja e bukur ka bërë një paraqitje seksi dhe joshëse, duke lënë hapësirë për fantazi.

Në një intervistë për këtë revistë, ajo ka thënë se fillimisht e kishte refuzuar rolin në filmin “A Dangerous Method”, sepse kishte konsideruar se disa skena në të janë tepër provokuese.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here