Vajza adoleshente e Ministrit të Bujqësisë, Niko Peleshi është një prej fëmijëvë më të përfolur të politikanëve  në median rozë.

Aleksi Peleshi  është bërë pjesë e trendy të Instagramit ‘Më bëj një pyetje’. Por dikush nga fansat, që rezulton një person i madh në moshë e ka ngacmuar. Aq sa Aleksia i ka treguar dhe dyert e burgut.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here