Kë e ka kapur për dore Flaka Krelani?Në Facebook është publikuar një fotografi ku shihet Flaka Krelani me një mashkull për dore.

Mirëpo, ky nuk është i dashuri i saj, por modeli dhe këngëtari Donat Demollari.

Kjo fotografi është shkëputur nga kripi më i ri i Flakës “Am I Good Man”, në të cilin shfaqet Donati.

Ky projekt do të publikohet shumë shpejt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here