Kë dashuron Ardit Gjebrea?Prezantuesi i njohur nga Shqipëria, Ardit Gjebrea, ka folur për një dashuri- dashurinë ndaj luleve.

“Ja lulet që dashuroj dhe që nuk mbijnë në oborrin tim. Jo gjithmonë mund të kesh atë që do :)”, ka shkruar ai në mbishkrimin e fotos.

Kë dashuron Ardit Gjebrea?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here