Reperi, Kanye West, do të ia jap Kim Kardashian unazën prej Rubini dhe një palë vathë që i kanë takuar nënës së tij.

Një burim thotë: “Kanye po i bënë gjithnjë dhurata Kimit por kjo është diçka speciale”.

“Ai adhuron gjithçka që i përket nënës së tij dhe është shumë prekëse që këtë unazë ai do ia jap Kimit. Dhe thuhet që ai do ta përdorë atë për t’i propozuar martesë asaj.”

“Ata kanë rënë në dashuri me njëri-tjetrin dhe haptas flasin për të ardhmen e tyre.”

Kjo nuk do të jetë një surprizë për Kimin për shkak që ajo tani më e din këtë gjë.

Kayne West ka filluar t’i repovat nuses së tij të ardhshme.

Në këngën që do vijë së shpejti ai thotë: “ të kam parë ty në një diskotek me një fustan të bardhë/ unë dëshiroj të ta vesh ty fustanin e bardhë.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here