Perry nuk i do aspak stjuardesat. Sipas një lajmi, këngëtarja – e cila është e martuar me humoristin Russell Brand – vuan nga një xhelozi e vogël kur është puna të jeta romantike.

“Kur Katy shkon në Britani, ajo preferon të mos shërbehet nga femrat”, ka thënë një burim .

“Ajo është xheloze se disa nga këto femra janë të bukura dhe nuk dëshiron t’i shohë në dhomën e aeroplanit të saj, sidomos kur është me burrin e saj Brand.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here