Perry ka shkëlqyer në një sfilatë të organizuar nga Costume Institute, në muzeun e artit në New York, pasi që tërhoqi vëmendjen e opinionistëve me fustanin e saj të zi.

Në këtë sfilatë morën pjesë emra të njohur si Jennifer Lopez, Gwen Stefani, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson dhe Gisele Bundchen, dhe të gjithë emrat e lartpërmendur dukeshin të përkryer në veshjet e tyre, por ishte Katy Perry ylli i mbrëmjes.

Ndjehem sikurse është dashur t’i prezantoja vajzat dhe të shkoj sa për ta kryer atë punë, pasi që secili shkoi për vete, kur dihet se të gjithë kanë spontanitetin dhe vetëbesimin personal.

Mendoj se shpeshherë në modë krijohet monotoni dhe për këtë arsye mendova të shkëlqej pak”, tha e buzëqeshur Perry.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here