Keri Peri ka qenë e vërejtur në xhirimin e reklamës të re për “Adidas” në Santa Barbara, Karlifoni.  Këngëtarja e cila para shkurt kohe  ngjyrosi flokët e kaltërta, ka qenë e paraqitur në publik për herë të parë pas publikimit të lajmit se është duke u divorcuar.

Keti ka qenë e buzëqeshur dhe ka pozuar para kamerave, duke bërë sport, pasi që sa do ku do bëhet fjalë për reklamim të brendit sportiv, të njohur siç është “Adidas”.

Edhe përderisa këngëtarja akoma hesht në lidhje me divorcin e saj, Rasel në një intervistë ka deklaruar se pas divorcit me Ketin ai ndjehet shumë mirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here