Këngëtarja e famshme, Katy Perry ka shpërthyer në lot gjatë seancës që e ka mbajtur me një terapist, seancë kjo që u transmetua live në YouTube.Ylli i pop-it bisedoi me Dr. Siri, i njohur si “Terapisti” në lidhje me jetën e saj në të kaluarën.

Perry foli për jetën sentimentale, për problemet me prindërit, vështirësitë me alkolin dhe gjithashtu tha se kishte menduar edhe vetëvrasjen.“Unë kam shkruar një këngë për këtë.

Ndjehem e turpëruar kur e kujtoj se unë kisha mendime të tilla dhe isha në depresion” tha ajo.Edhe pse doktori i rekomandoi që të pushonte pak në gjysëm të seancës, ajo insistoi që të vazhdonte.32 vjeçarja emri i vërtetë i së cilës është Katheryn Hudson tha se problemi më i madh është në atë se njerëzit presin shumë dhe nuk të shohin si njërin nga ta.Gjtihashtu këngëtarja tha se i ka prerë flokët sepsë nuk dontë të ngjante në Katy Perryn më, që sipas saj është vetëm rol, nuk është ajo e vërteta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here