Katy Perry dhe Orlando Bloom të lumtur së bashkuPranë apo tashmë në një lidhje?Në mbrëmjen e Golden Globes muajin e kaluar, Orlando Bloom 39-vjeç dhe Katy Perry 31-vjeç patën një “dashuri me shikim të parë”.

Që prej asaj dite e deri me sot duket se ata jenë bërë të pandashëm. Dashurua mes te dyve konfirmohet edhe nga revista People.

Të rinj, te bukur e plot pasion, Orlando dhe Katy, sipas te afërmve duken shumë të lumtur së bashku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here