Katy Perry adhuron natyrenKëngëtarja, Katy Perry, është një adhuruese e natyrës. “Natyra është vendi i vetëm i cili më çlodh e më relakson pas angazhimeve të shumta që i kam.

Sa herë që ndihem keq me diskonim, atëherë dal të shëtis nëpër vende të gjelbëruara dhe pas një periudhe të shkurtër më kthehet disponimi”, tha ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here