Katie PriceDerisa të dashurin e ri të yllit Katie Price, e njohur si Jordan, shumë e njohin si trajner të aftësive luftarake, shumë pak kush e dinë që Alex Reid një pjesë të karrierës ia ka kushtuar aktrimit dhe jo çfarëdolloj aktrimi.

Në të vërtetë, Alex ka aktruar në ‘hardcore’ porno filma të cilat përmbajnë skena brutale të dhunimit.

Në pyetjen se çka mendon për rolin e tij në këta filma, ajo u përgjigj: “Ai nuk është i ai në film “.

alex

Alex në shtrat është më i mirë se meshkujt tjerë

Titulli i filmit është “Killer Bitch” që në përkthim do të thotë “Vrasësi i lavireve “. Se Alex ka një përvojë të madhe në sferën seksuale e vërteton edhe vet Katie e cila është e bindur që i dashuri i saj nuk e ka realizuar asnjë porno film. “Alex është shumë më i mirë në shtrat se sa meshkujt tjerë. E kemi një lidhje vërtetë të shëndoshë dhe ‘seksualisht plotësohemi’. Ka një trup të mrekullueshëm, është shumë i aftë, nuk dorëzohet dhe vërtetë më kënaq”, deklaroi Jordan.

“E vërteta është se bëhet fjalë për një porno film të dhunshëm, por në fund të fundit, femra ka filluar të argëtohet”, tha shoku i ngushtë i Alex-it i cili shtoi se trajneri për përgatitjen e sportistëve luftarak, i njohur si “Detonator” nuk kishte problem me lakuriqësi, përkatësisht nuk e ka aspak të vështirë që t’i tregojë atributet e tij në incizimin e filmave porno.

alexaa

Ish-burri i Katie-t: Larg porno aktorin nga fëmijët

Deri së fundi ish-burri i Katie Price-t, i cili që nga fillimi i lidhjes së saj me Alex-in e kishte ndaluar atë që ta sjell në afërsi të tre fëmijëve të tyre, nuk ka reaguar ende në lajmin që e ka emetuar portali ‘News of The World’.

Nëse është për t’u gjykuar në bazë të reaksioneve të mëparshme të Peter Andre-it-Jordan do të duhej së shpejti të gjendet në gjyq për shkak të kujdestarisë ndaj fëmijëve apo që do të duhet që dy djemtë dhe vajzën e saj t’i takojë larg syve të ‘porno aktorit të dhunshëm’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here