Ato mund të kenë qenë xheloze kohë më parë. Por gjithçka ka ndryshuar kur Katie Holmes ka planifikuar të ndahej nga Tom Cruise.

Bëhet fjalë për Katie Holmes dhe Nicole Kidman. Raportohet se Katie ka telefonuar ish gruan e Tom, Nicole Kidman derisa po përgatiste strategjinë e ndarjes.

Kështu supozohet pasiqë Katie i bëri të gjitha lëvizjet pas ndarjes në mënyrë tejet të planifikuar. Ajo u largua nga banesa, ndryshoi numrin e telefonin, ndërroi sigurimin, raporton Daily Mail.

33 vjeçarja ka marrë këshilla nga ish bashkëshortja e Tom, aktorja 45 vjeçare Nicole, duke i kërkuar ndihmë pasiqë Katie e kishte parë që do të kishte fatin e njëjtë si të Nicole Kidman.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here