Nuk mund të ishte ndryshe, vdekja e Lis Taylor, divës së Hollywood më 23 Mars 2011 ka ispiruar stilistët dhe fotografët.

Dhe në javën e fundit Liz Mania ka arritur kulmin e saj. Taylor Style, me flokë të shkurtra të buta dhe me ngjyrë të kuqe, sy të mëdhenj dhe linja të errëta, ku bien në sy bizhuteritë e cmuara, të gjithë këto në numrin e ardhshëm të shtatorit në V Magazine e riinterpretuar nga një Kate Winslet.

Parukja me flokë të shkurtra të kuqe, me veshje dhe të brendshme të viteve 50 e transformojnë supertop në një dicka të vecantë që nuk mund të mungonte edhe në pasarelën e New Jorku-ut në Fashion Week

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here