Victoria Secret ka kthyer në ekipin e saj njërën nga engjëllushet më të dashura të botës, modelen Kate Upton.

Në modë tani nuk janë modelet shumë të dobëta, por vajzat me pak trup të mbushur, me gjokse të mëdhenj dhe mundësisht me një prapanicë të mirë. Kate Upton i ka të gjitha.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here