Kate Moss pohoi në librin autobiografik, “The Kate Moss book”, se kurrë nuk ka marrë heroinë dhe se s’ka qenë anoreksike.

Përndryshe, modelja e njohur në këtë libër flet për fillimvitet e ’90-ta kur mediet pohonin se përdor heroinë dhe është anoreksike.

“Kurrë nuk jam mbrojtur nga këto ‘etiketa’ dhe asnjëra nga këto dyja nuk ka qenë e vërtetë”, deklaroi Moss. Po ashtu tha se atëherë nuk deshi t’i komentojë këto pohime pasi që kështu e kishte këshilluar i dashuri i atëhershëm, Johnny Depp.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here