Kate Moss është një nënë e rreptë Ajo është e kënaqur se si kënaqet me jetën e saj.

Por Kate Moss tregon se nuk është aq shpërfillëse, kur është fjala për stilin e saj si një modele 42 vjeqare dhe thotë se është më e rreptë se saj shumica e prindërve tjerë.

Duke folur sinqerisht sikur një nënë e një fëmije 13 vjeqar, ajo ka thënë se ajo vendos kufijtë e saj si nënë për fëmijën e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here