Kate Middleton si Marilyn MonroeDukesha e Cambridge ka mishëruar sot në mënyrë të pavullneshme, legjendën e kinematografisë Marilyn Monroe .

Gjatë vizitës së saj në Indi, Kate në krah të princit Pilliam, ka patur një problem kur era ka fryrë dhe i ka ngritur fustanin e saj të bardhë. Një skenë që të kujton filmin e famshëm të vitit 1955, që interpretonte Monroe.

Incidenti ka ndodhur në ceremoninë e vënies së një buqetave me lule në memorialin e Ushtarit të Panjohur, në Delhi.

Por kjo nuk është hera e parë që ajo has të papritura të tilla me veshjen e saj, shumë raste të tjera janë pasqyruar nga media dhe më parë.

Duket e legjenda e kinemasë po e “përndjek” Dukeshën Cambridge

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here