Dukesha KateDukesha e Cambridge është 12 javëshe shtatzënë dhe kësaj radhe pret të sjellë në jetë 2 binjake.Lajmi që mendohet se ka dalë nga burime të sigurta nga Buckingham Palace, ka zënë faqen e parë të revistës amerikane ‘OK’.

Sipas burimit, Kate është 12 javëshe shtatzënë dhe kësaj radhe pret të lindë vajza binjake.

Sekreti ka dalë nga disa imazhe që sipas burimit, janë ekografi të dukeshës të cilat ajo ia ka dërguar bashkëshortit të saj, i cili ka mbetur i befasuar pasi kjo shtatzëni ka qenë e paplanifikuar, kur kujtojmë se djali i parë i çiftit është 3 vjeç, ndërsa Charlotte, vajza e dytë nuk ka ende tetë muaj jetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here