Herët e a vonë do të ndodhte, askush nuk është imun ndaj kritikave plot helm, madje as Dukesha aq e dashur për të gjithë, gruaja e Princit William, Kate Middleton.

Sulmi iu bë pikërisht nga stilistja mit, Vivienne Westwood që në një intervistë të gjatë për Sunday Times Magazine u shpreh hidhur rreth stilit të Kate.

Ajo duket se nuk e pëlqen shumë stilin e të veshurit hijshëm dhe të zakonshëm të Dukeshës së Kembrixh, por kritikat më të rënda i ka bërë për trukimin e fytyrës së Kate.

(Kujtojmë që Viviene ishte një nga stilistet që do vishte Kate nuse, por u përzgjodh Sarah Burton në vend të saj).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here