ate Middleton ka shumë arsye për të buzëqeshur, dhe tani i shtohet edhe një tjetër – ajo është emëruar si vajza me buzëqeshjen më të mirë në Britani, sipas sondazhit të fundit!

Këtë verë ajo ka mbështetur ekipën e atletëve të Britanisë së Madhe në Lojërat Olimpike në Londër dhe pothujse gjatë gjithë kohës është duke buzëqeshur. Shpejt ajo do të udhëtojnë jashtë vendit për të festuar përvjetorin e tyre të parë me Prince William.

Derisa Kate çmohet për buzëqeshjen e saj, Victoria Beckham është vlerësuar si femra me paraqitjen më serioze në publik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here