Kate Middleton ja ka vënë një barrierë në seks princit William! Bruneta seksi – e cila pritet të martohet me trashëgimtarin britanik me 29 prill të vitit të ardhshëm – ka thënë se nuk do të këtë seks deri në natën e tyre të martesës.

“Will ka mbetur i shtangur kur Kate i ka shpjeguar se nuk do të këtë seks sepse ata nuk duhet të rrezikojnë ndonjë shtatzëni të padëshiruar dhe kështu të prishet martesa e tyre”, tha një burim për talbloidin amerikan “National Enquirer”.

“Ajo i ka thënë atij, ‘I dashur nata e martesës duhet të jetë shumë speciale’. Kate i ka thënë Willit se nuk është duke bërë shkak dhe se ajo nuk bën humor me princin e saj. Ajo është e përkushtuar që të bëj gjithçka që martesa të shkoi mirë për të”, tha ky burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here