Kate Middelton dhe Princi William shopping për festaFestat e fundvitit ngjajnë më të ngrohta për çiftin mbretëror.Dukesha e Kembrixhit dhe Princi William janë parë duke bërë blerjet për Krishtlindje.

Kate dhe William duken shumë të lumtur dhe aspak të besdisur nga njerëzit përreth me të cilët nuk kanë hezituar të bëjnë dhe shkrepje të ndryshme.

Çifti mbretëror nuk kishte se si të shpëtonte nga vëmendja as në këtë moment familjar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here