Pamja e Kensington Palace do të bëhet edhe më e fshehtë. Prince William dhe Kate Middleton kanë mbjellë një rend me pemë në pjesën e prapme të oborrit.

Çifti mbretëror shtoi numrin e pemëve me arsyen që të kenë më shumë privatësi duke e mbyllur këtë pjesë të oborrit.

Sipas Daily Mail, ky rresht i pemëve kushtoi 15 mijë funte për t’i mbjellë bashkë me rojet.

Pamja e pemëve do të fshehë pjesën e oborrit ku rrinë fotografët dhe turistët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here