Kastro Zizo përqesh lojtarët që nuk e dinë shqipenKastro Zizo i ka ngacmuar lojtarët e Kombëtares kuqezi për mënyrën se si e flasin gjuhën shqipe.

Disa nga heronjtë e skuadrës së Shqipërisë nuk dinë të flasin mirë shqip, duke qenë se kanë jetuar jashtë për një kohë të gjatë dhe aty është kapur këngëtari kundërthënës.

“Këta naçut e kombëtares e ‘qajnë me lot’ shqipen!”, ka shkruar Klevis Bega në Facebook.
Në ndërkohë, Kastro ka treguar se nga e hëna tjetër do të angazhohet si mësues në një shkollë të mesme në Tiranë.

Kastro Zizo përqesh lojtarët që nuk e dinë shqipen

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here